Irányítási rendszer fejlesztés, változáskezelés, rendszerfelügyelet

JOBBAN!

Egyebek:

Munkám során értékes tapasztalatokat szereztem számos, az irányítási rendszerek témaköréhez kapcsolódó ágazatban. Ezekben nem tekintem magam szakértőnek, de felajánlom Önnek, hogy a témakör ismerőjeként támogatást nyújtok a bevezetésben, működtetésben, fejlesztésben, ellenőrzésben.

Autóipari eszközök:

Az autóipar tapasztalatait ma már számos más iparág is sikeresen alkalmazza. Ennek oka, hogy az itt kidolgozott fejlett vezetői eszközök lényegében termékfüggetlenek, így bármely gyártó területen alkalmazhatóak. A következőkkel kapcsolatban munkatapasztalatom, illetve végzettségem van:

Vezetői támogatás, team coaching:

A vezetői működésben jelentkező akadályok haladéktalan leküzdése nagymértékben javíthatja a vezetés hatékonyságát! Azonban a vezetés jellemzően individuális módszereket használ, ezért nem lehet „recept-szerű” megoldásokkal átsegíteni egy vezetőt akár egy nagy vezetői válságon, akár egy mindennapok során jelentkező akadályon.

Jelenleg számos lehetőség áll rendelkezésre ezeknek a problémáknak az egyedi megoldására, melyek kiválasztásában, értékelésében tudok segíteni.

Személyes irányítóként én az Action Learning módszer megvalósításában tudok tevékenyen közreműködni.

Továbbiak:

Tapasztalataimat szívesen átadom Önnek a következő területekkel kapcsolatban is:

Kérdezzen!